Ситуации, в които ще ви е необходим надежден ключар в Бургас

При спешна нужда от ключар в Бургас – обадете се на 0898 504 478

Когато мислим за ключарски услуги, често си представяме преди всичко и най-вече стандартни процедури като дублиране на ключ за дома, офиса или автомобила. И макар да съществуват много ключарски ателиета, които предлагат единствено този тип базови услуги, екипът от ключари в Бургас на “Ивекс” има експертизата да покрие много по-широк кръг от потребителски нужди. А именно – всички специализирани процедури, касаещи функционалността и сигурността на заключващите системи, с които боравите.

Кои са ситуациите, в които ще ви е необходима помощ от професионален ключар в Бургас и региона и как можем да ви бъдем полезни ние? Открийте в следващите редове!

Проектиране на мастер системи за контролиран достъп от ключар в Бургас

Мастер заключващите системи са интелигентно съвременно решение, предлагащо контрол на достъпа до определени общи помещения. Те могат да се използват както в бизнес, корпоративни и индустриални сгради, така и за различни складови бази, жилищни кооперации, хотели, къщи за гости и т.н.

Повече информация за мастър системите може да намерите тук.

Както концептуалният, така и функционалният дизайн на тези сложни системи изисква знания, умения и опит. Добрата новина? В “Ивекс” имаме всичко необходимо, за да създадем персонализирано решение според нуждите ви!

Сигурност за дома, офиса и колата

Функциите за лична и корпоративна безопасност се развиват всеки ден, а ние се развиваме заедно с тях. Според спецификата на индивидуалния случай, можем да предложим различни заключващи механизми – от най-простите механични ключове, до сложно програмирани чипове и софтуерни системи за достъп.

Услугите ни включват работа както по механичната част – брави, ключалки и ключове – така и по по-сложни системи за заключване – програмирани устройства, дистанционни управления, имобилайзери и модерни автоключове.

Надеждна реакция в спешни ситуации от ключар в Бургас

Разбита врата на апартамента, заключено дете в колата, счупен ключ в ключалката на магазина… Някои спешни ситуации изискват незабавна намеса от професионалист, за да могат нещата да се върнат към нормалния си ход възможно най-бързо и безопасно.

Екипът на ключарски център “Ивекс” Бургас предлага услуги за спешно ключарско обслужване на място – с гаранция за бързина, качество, професионализъм и успешно разрешаване на възникналата ситуация. Ние можем да осигурим както нужната механична намеса, така и снабдяване с всички необходими консумативи – брави, ключалки, ключове и механизми.

Ключарски център Ивекс е до вас в ключови моменти!

Дългосрочно планиране, дизайн на системи, спешни услуги и професионална реакция на възникнали казуси – до вас сме през всички ключови моменти, свързани със сигурността! Достатъчно е да ни се обадите или да ни посетите на място в нашето ателие в Бургас, за да създадем за вас решението, от което се нуждаете!

 

При нужда от професионални ключарски услуги в Бургас – обадете се на 0898 504 478. Може да ни посетите на място в нашите ателиета или да се свържете с нас на нашата фейсбук страница.

Ключарски услуги: цени и качество без конкуренция от “Ивекс” Бургас!

Ключарски център “Ивекс” оперира в град Бургас, където от години се стараем да предложим възможно най-добрия баланс между висока експертиза, справедлива цена и широк набор от ключарски услуги.

В нашия каталог ще откриете както стандартни, така и тясно специализирани ключарски услуги – от тривиалното дублиране на механичен ключ до програмиране на автоключове и проектиране на мастер системи за контролиран достъп.

Изгодни цени за стандартни ключарски услуги

Клиентското удовлетворение винаги е било наш приоритет. Ето защо, нашият каталог от стандартни ключарски услуги идва на изключително достъпни цени, движещи се в диапазона на средното за пазара.

Разпознаваме удобството, безопасността и сигурността на нашите клиенти като начина да материализираме това, в което сме добри – да не правим компромис и да не допускаме грешки!

Качество и експертиза за специализирани ключарски услуги

Когато нуждите ви надскачат смяна на брава или дублирането на механичен ключ, при нас можете да разчитате на високото ниво, нужно за изпълнение на сложни и специфични задачи.

В каталога ни ще откриете широк спектър от специализирани услуги за стандартни и авто заключващи системи. В това число влизат поставяне на безконтактни електронни системи за контрол на достъпа, проектиране и изготвяне на мастър системи за механично заключване, изработка и обучаване на автомобилни ключове и дистанционни устройства и др.

Без значение къде, кога и как имате нужда от надеждни професионалисти-ключари, нашият екип е насреща, за да надскочи очакванията ви за качество, експертиза, отношение и цена.

Бърза и гъвкава реакция за спешни ключарски услуги в Бургас

Някои ключарски казуси изискват по-бърза реакция и ние знаем това по-добре от всекиго другиго. Позвънявайки на телефона ни, вие можете да се възползвате от нашите спешни ключарски услуги в Бургас и региона, които включват:

 • Отключване на заключена врата или багажник на автомобил при изгубен или откраднат ключ;
 • Смяна на ключове, брави и заключващи механизми на обикновени и автомобилни врати при влизане с взлом, заяждане или повреда;
 • Съдействие при счупване на ключ в различни видове ключалки;
 • Софтуерно изключване на автомобилен имобилайзер;
 • И др.

Достатъчно е да ни се обадите, да ни кажете къде се намирате и да ни съобщите кога ще ни очаквате на мястото!

Изберете безкомпромисен професионализъм на справедлива цена!

Екипът на “Ивекс” печели своята репутация на надежден, гъвкав и високо специализиран ключарски център в Бургас, които работи бързо, качествено и на отлични цени.

Станете един от нашите доволни клиенти, като се свържете с нас на телефоните в раздел “Контакти” или посетете някои от центровете ни.

За какви услуги можете да се обърнете към автоключар в Бургас?

При спешна нужда от автоключар в Бургас – обадете се на 0898 504 478

Автоключарството е специфичен вид ключарство, което се занимава с физическата и софтуерната поддръжка на авто ключовете, авто системите, дистанционните и заключващите системи на автомобила.

Често, автоключарските услуги изизкват бърза реакция, висока експертиза и специфични технически познания. Ето защо е важно да имате под ръка надежден авто ключар, който може да реагира гъвкаво и надеждно на възникнала ситуация.

Днес говорим за някои от най-полезните и често търсени автоключарски услуги, за които можете да потърсите специалист от ключарски център “Ивекс” в Бургас.

Аварийни автоключарски услуги в Бургас

Аварии, малфункции, разсеяност или злонамерени действия от трети лица – ние сме насреща, за да ви помогнем да получите бърз достъп до автомобила си и да възобновите неговата функционалност в случаи на:

 • Изгубен или откраднат ключ от колата;
 • Забравен ключ във вътрешността на заключен автомобил;
 • Ремонт и смяна на разбити заключващи механизми на колата;
 • Блокирали автомобилни врати;
 • Счупване на ключа в ключалката на автомобила;
 • Заключено дете в автомобил;
 • И др.

Иначе казано: спешните и аварийни автоключарски улуги в Бургас ще Ви помогнат за бързото заключвате, отключване, ремонт и безопасност, от които имате нужда тук и сега.

Изработка и обучаване на авто ключове

Ако разполагате с повече време, а ситуацията е планирана – можете да реагирате според плана си и да се обърнете към автоключар в Бургас в стандартното работно време. Услугата за изработка и програмиране на ключове за автомобили е една от основните услуги във всеки автоключарски каталог, а в нея влизат вариации като:

 • Изработка на нов или резервен ключ без транспондер;
 • Изработка или дублиране на автоключове с транспондер;
 • Обучаване на дистанционно управление;
 • Обучаване на смарт ключове със и без безключово палене;
 • И др.

Услугата е приложима за всички марки и модели автомобили, независимо от годината им на производство и техническите им характеристики.

Ремонт на автомобилни брави и ключалки на коли 

Дори и да имате здрав и функциониращ ключ, една повреда в бравата или ключалката може да възпрепятства влизането в автомобила и неговото използване.

Опитните автоключари могат да реагират на ситуацията както спешно, така и в удобно за вас време в течение на работния ден.

Софтуерно изключване на имобилайзер

Понякога, да не кажем доста често, се случва даден автомобил да има неизправност по запалителната система.

В дадена ситуация, най-лесното и най-практично решение е да се премахне имобилайзера на автомобила. Премахването, в зависимост от модела на автомобила, бива софтуерно и с допълнително поставяне на емулатор.

Други услуги от автоключар Бургас

Други специализирани услуги, които ще откриете в  ключарски център “Ивекс” Бургас включват:

 • Ремонт и поддръжка на дистанционни за колата;
 • Отваряне на багажници;
 • Изработка на автомобилни ключове при изгубен оригинал;
 • Автодиагностика;
 • И др.

За всички въпроси, консултации и записване на часове – оставаме насреща на координатите, описани в Контакти.

Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате актуална информация за нашите проекти и продукти, които предлагаме >>> Ключарски център Ивекс