Ключарски център Ивекс предлага богата гама от ключарски и автоключарски услуги на територията на област Бургас. Разполагаме с ключарски ателиета в град Бургас, Поморие, Равда, Слънчев Бряг и Банско. Дейността ни покрива широк спектър от стоки и услуги, сред които отключване, прекодиране и монтаж на най-масово използваните днес брави, патрони и електронни заключващи системи.

Сред услугите ни ще намерите и комплексни автоключарски услуги, като отключване на автомобили, изработка на авто-ключове, прекодиране на ключалки и смяна на кутийки за коли.

Ние сме фирма с дългогодишен опит в ключарските услуги, спечелила доверието на множество клиенти през времето на своята практика. Всичко това е благодарение на работата с най-добрите заключващи системи на водещи производители и на високия професионализъм, дискретност и отговорност към нуждите на всеки отделен клиент. Ние ще Ви предоставим най-високо качество на услугите ни, най-добри цени, бърза и прецизна работа.

Компанията ни разполагаме с голям екип от професионалисти с дългогодишен опит и с модерно ключарско оборудване, което ни позволява максимално ефикасно да извършваме всяка една предлагана от нас услуга.

Ключарски център Ивекс ще помогне да повишите сигурността на Вашия дом!

 

 

Защо да изберете НАС


Качествено обслужване

Качествено обслужване

Ние държим на качеството на нашите услуги, което води до висока клиентска удовлетвореност.

Модерна техника и инструменти

Модерна техника и инструменти

Постоянни инвестиции в най-модерното оборудване на пазара.

Опитни ключари

Опитни ключари

Екипът ни е съставен от ключари с многогодишен опит в сферата.

Dian Gospodinov
Dian Gospodinov
18/12/2023
Уникално свършена работа!! Момчетата дойдоха на място много бързо и се справиха с проблема мигновено!! Препоръчвам
georgi dragiev
georgi dragiev
17/11/2023
Най-добрите! Професионално и бързо обслужване...препоръчвам!
velin75 Nyagolov
velin75 Nyagolov
24/07/2023
Горещо препоръчвам! Дойдоха на мястото в жегата, направиха ми нов ключ за буса, след както изгубих моя. Направиха ми отстъпка и платих по-малко от колкото очаквах! Браво момчета, поддържайте това ниво на професионализъм и цени и няма да имате стигне! Успех!
паркетя
паркетя
27/05/2023
Много добър човек! Трябваше да платим 10 лв за два ключа, но наброихме само 6,50лв, исках да додам пари, но ключаря каза да платим само 6,50 :3 Любов (В поморие няма ключари, не идвайте(()
Stanislav Petkov
Stanislav Petkov
21/03/2023
Бях изпрал ключа на автобила в пералнята. Много бързо го оправиха.
Пламена Иванова
Пламена Иванова
15/01/2023
Най-добрите, на които съм попадала! Работят изключително бързо, качествено и реагират адекватно по всяко време на денонощието. Благодаря! Препоръчвам!!!
Petar Boshnakov
Petar Boshnakov
13/12/2022
Много съм доволен! Изключително адекватни и отзивчиви!

ЧЗП


Причините, поради които се търси ключар за аварийно отваряне на врата са много и най-различни, затова и цената на услугата варира. Винаги може да попитате предварително колко ще Ви струва ключарската помощ за конкретния проблем. Свържете се с нас на телефон 0898 50 44 78 или посетете някое от нашите ателиета, за да получите подробна информация от наш служител.
Цената на тази ключарска услуга се определя въз основа на марката и модела на колата, както и от сложността на процедурата по отваряне, поради което и цената на услугата варира. Свържете се с нас на телефон 0898 50 44 78 или посетете някое от нашите ателиета, за да получите подробна информация и цена от наш служител.
Разбира се. Може да се свържете с нас на телефон 0898 50 44 78 или да посетите някое от нашите ателиета
Разполагаме с ключари в Бургас, Слънчев Бряг, Равда, Поморие и Банско. Мобилните ни ключари обслужват райони и около посочените градове.
Гаранция даваме за всички продукти, които са от среден и висок клас. Тези продукти може да разгледате тук
Всеки случай е строго индивидуален както, затова и времето на отваряне е различно. Продължителността на услугата зависи от няколко фактора, сред които са: вид на вратата, тип на заключващи системи- висок, среден или нисък клас, както и от конкретния проблем, довел до необходимостта от ключарска помощ- хлопната врата, счупен ключ в патрона, безконечно въртене на ключа без отключване на бравата и много други.
Както при аварийното отваряне на врата, така и за отключването на автомобил нямаме конкретно дефинирано време за извършване на услугата. Продължителността на отваряне на кола зависи много от нейната марка и модел, както и на степента на износване на ключалката й.
Освен че може да закупите, можете и да получите подробна информация за всеки продукт, от който се интересувате и е в нашата компетенция.
Да, всички наши ателиета можете да откриете на картата в страница Контакти
//iveks.bg/wp-content/uploads/2021/10/chzp.jpg