Ключар и автоключар Слънчев Бряг

0894 42 95 00

0898 50 44 78

Нуждаете се от професионален ключар или автоключар в Слънчев Бряг, Свети Влас, Елените, Несебър? Доверете се на ключарски център Ивекс. Разполагаме с мобилен ключар и автоключар, който отговаря за района на град Слънчев Бряг и близките населени места. Той ще ви помогне във всяка ситуация, независимо дали става въпрос за битова или за автоключарска услуга.

 

Битови услуги от ключар Слънчев Бряг

Дали сте си загубили ключовете или някой от тях се е счупил в патрона, а може би имате проблеми при отключване и заключване, нашият ключар в Слънчев Бряг е обучен да се справи с всяка ситуация. Той може да ви помогне и за прекодиране или ремонт на дефектирали брави и патрони. Случаите, в които се прибягва до тази услуга са основно две. Първата е, когато собственикът се притеснява, че някой злонамерено може да притежава дубликат на неговите ключове. Втората причина е бравата и патронът да създават проблеми, като отключват и заключват все по-трудно. Ако се намирате в някоя от тези ситуации, непременно се обърнете към професионален ключар в Слънчев Бряг, който със своята навременна реакция може да предотврати по-големи щети.

 

Услуги от автоключар Слънчев Бряг

Освен битови ключарски услуги, ние предлагаме и автоключарски услуги. Може да се свържете с автоключаря ни в Слънчев Бряг, когато имате проблем с отключването, запалването или заключването на вашето превозно средство. Може да се обърнете към нашия екип, когато се нуждаете от дубликат на вашия автомобилен ключ. Независимо дали разполагате с наличен ключ или сте загубили всичките- автоключарите ни са подготвени и обучени да ви помогнат. Майсторите ни разполагат с професионална техника и притежават нужните знания и дългогодишен опит, с които ще ви предостави бърза и надеждна услуга.

 

В нашия ключарски център в Слънчев Бряг може:

 

Независимо от ситуацията, в която се намирате, нашият ключар и автоключар от Слънчев Бряг ще използва всичките си знания, умения и опит, натрупани през годините, за да се справи с всякакъв вид заключващ механизъм- от най-нисък до най-висок клас- БЕЗ да нанесе щета върху вратата на апартамента, офиса или автомобила ви.

Свържете се с нас на телефон 0894 42 95 00 или 0898 50 44 78. Може да посетите нашето ключарско ателие в Слънчев Бряг на светофара за Тънково (срещу бензиностанция Shell). За навигация до ателието натиснете тук  >>>> https://g.page/r/CdU8B2Lur3-tEAE

 

Ключарски услуги Слънчев Бряг

Нашата работа в Слънчев Бряг