Ключар Банско и автоключар Банско

0899 85 40 58

0898 50 44 78

Нуждаете се от професионален ключар Банско? Или ви трябва помощта на автоключар в Банско? Доверете се на ключарски център Ивекс.

Разполагаме с мобилен ключар и автоключар, който отговаря за района на град Банско, Добринище, Разлог и други близки населени места. Той ще ви помогне във всяка ситуация, независимо дали става въпрос за битова или за автоключарска услуга.

Кои са ситуациите, в които ще ви е необходима помощ от професионален ключар и автоключар в Банско и региона и как можем да ви бъдем полезни ние?

Битови услуги от ключар Банско:

  • Аварийно отваряне на интериорна или екстериорна врата във вашия дом, офис, търговско помещение или хотелска стая. Редовна причина, поради която се търсят услугите на ключар, е неизправността в ключалката или бравата на вратата. Не малко са случаите и в които клиентът е загубил всичките си ключове или ги е забравил в дома си.
  • Смяна на дефектирал патрон и/или брава. Ключар от ключарски център Ивекс в Банско ще ви съдейства за смяната на повредения патрон или брава от същия вид или от по-висок клас.
  • Прекодиране и ремонт на брави и патрони. Ситуациите, в които се прибягва до прекодирането и ремонта на патрона или бравата са основно две. Първата е, когато собственикът се притеснява, че някой злонамерено може да притежава дубликат на неговите ключове. Втората причина е бравата и патронът да създават проблеми, като отключват и заключват все по-трудно. Ако се намирате в някоя от тези ситуации, непременно се обърнете към професионален ключар в Банско, който със своята навременна реакция може да предотврати по-големи щети.
  • Изработка на мастерсистеми. Системите ще Ви помогнат да се отървете от тромавите връзки с ключове, като същевременно с това успявате да влезете навсякъде. Обикновено мастър системите са най-често използвани в хотели, банки, офиси и учреждения, но те са лесно приложими и към жилищни сгради. Повече за мастърсистемите може да научите от тук.

Услугите, предлагани от автоключар Банско включват:

  • Аварийно отваряне на кола. До аварийно отваряне на автомобил се стига най-често при изгубен ключ на автомобила, забравянето на ключовете в самия автомобил или блокирането на неговата ключалка или брава поради неизправност. Без значение какво точно е ситуацията, нашият автоключар в Банско ще се отзове на вашето повикване и успешно ще отвори автомобила ви.
  • Дубликат на съществуващ ключ. Редовните причини, поради които се прави дубликат на автомобилен ключ, е че колата е закупена само с един или собственикът е изгубил един от наличните си ключове. Независимо от случая, наличието на резервен ключ за кола, може да спести много разходи, време и нерви. Затова най-разумното решение е да направите дубликат на ключа на Вашия автомобил.
  • Смяна на кутийка и/ или батерия. Когато забележите, че кутийката на ключа е амортизирана, с нарушена цялост или все по-трудно колата хваща сигнала на дистанционното, то тогава незабавно потърсете автоключар в Банско, който да подмени кутията или батерията с нова.

Разполагаме и с физически обект- ключарско ателие в Банско, в което може да:

Независимо от ситуацията, в която се намирате, нашият ключар и автоключар от Банско ще използва всичките си знания, умения и опит, натрупани през годините, за да се справи с всякакъв вид заключващ механизъм- от най-нисък до най-висок клас- БЕЗ да нанесе щета върху вратата на апартамента, офиса или автомобила ви.

Свържете се с нас на телефон 0899 85 40 58 или 0898 50 44 78. Може да посетите нашето ключарско ателие в Банско на ул. Цар Симеон 20. За навигация до ателието натиснете тук  >>>> https://g.page/r/CTzmG37q1hZKEAE