Ключар и автоключар Айтос

0878 20 17 28

0898 50 44 78

Когато имате нужда от професионален ключар Айтос или автоключар в град Айтос, доверете се на ключарски център Ивекс. Нашият мобилен ключар и автоключар отговаря за района на град Айтос и близките населени места. Той ще ви помогне във всяка ситуация, независимо дали става въпрос за битова или за автоключарска услуга. Притежаваме също така и ключарско ателие в Мастерхаус - Айтос.

Битови услуги от ключар Айтос

Независимо от ситуацията, в която сте попаднали- проблеми или невъзможност за отключване и заключване или счупен ключ/ патрон, нашият ключар Айтос е обучен да се справи успешно с всяка сиъуация. Освен да отключи Вашата врата, ключарят ни има знанията и уменията, за да подмени Вашият патрон с нов и с по-висок клас, да предостави консултация за видовете и сигурността на заключващите системи, да предложи услуга по прекодиране или ремонт на дефектирали брави и патрони. Случаите, в които се прибягва до тази услуга са основно две. Първата е, когато собственикът се притеснява, че някой злонамерено може да притежава дубликат на неговите ключове. Втората причина е бравата и патронът да създават проблеми, като отключват и заключват все по-трудно. Ако се намирате в някоя от тези ситуации, непременно се обърнете към професионален ключар в Айтос, който със своята навременна реакция може да предотврати по-големи щети.

 

Услуги от автоключар Айтос

Освен битови ключарски услуги, ние предлагаме и автоключарски услуги. Може да се свържете с автоключар Айтос, когато имате проблем с отключването, запалването или заключването на вашето превозно средство. Може да се обърнете към нашия екип, когато се нуждаете от дубликат на вашия автомобилен ключ. Независимо дали разполагате с наличен ключ или сте загубили всичките- автоключарите ни са подготвени и обучени да ви помогнат. Майсторите ни разполагат с професионална техника и притежават нужните знания и дългогодишен опит, с които ще ви предостави бърза и надеждна услуга.

 

В нашия ключарски център в Айтос може:

 

Независимо от ситуацията, в която се намирате, нашият ключар и автоключар от Айтос ще използва всичките си знания, умения и опит, натрупани през годините, за да се справи с всякакъв вид заключващ механизъм- от най-нисък до най-висок клас- БЕЗ да нанесе щета върху вратата на апартамента, офиса или автомобила ви.

Свържете се с нас на телефон 0878 20 17 28 или 0898 50 44 78. Може да посетите нашето ключарско ателие в Айтос в магазин Мастерхаус.

Последвайте нашата Facebook страница за повече информация относно нашата работа.

 

Ключарски услуги Айтос