Ключар и автоключар Поморие

0894 42 95 01

0898 50 44 78

За всяка ситуация, която изисква намесата на ключар или автоключар в Поморие, не се колебайте да потърсите услугите на ключарски център Ивекс. Разполагаме с мобилен ключар и автоключар, който отговаря за района на град Поморие и близките населени места. Той ще ви помогне във всяка ситуация, независимо дали става въпрос за битова или за автоключарска услуга.

Може да разчитате на ключарите ни в Поморие за отстраняване на проблеми с отключването на секретни или касови брави, входни и интериорни врати. Тези ситуации често са породени от загубени или счупени ключове. Екипът ни е специализиран и в разрешаването на проблеми дефектирали брави и патрони, като услугата ни включва и смяната на заключващото устройство от същия вид или с по-висока степен на сигурност.

Автоключарите ни в Поморие ще ви помогнат, когато имате проблем с отключването, запалването или заключването на вашето превозно средство. Може да се обърнете към нашия екип, когато се нуждаете от дубликат на вашия автомобилен ключ. Независимо дали разполагате с наличен ключ или сте загубили всичките- автоключарите ни са подготвени и обучени да ви помогнат. Майсторите ни разполагат с професионална техника и притежават нужните знания и дългогодишен опит, с които ще ви предостави бърза и надеждна услуга.

В нашия ключарски център в Поморие може:

На място в ключарското ателие може да получите и повече информация относно мастър системите. Системите ще Ви помогнат да се отървете от тромавите връзки с ключове, като същевременно с това успявате да влезете навсякъде. Обикновено мастър системите са най-честито използвани в хотели, банки, офиси и учреждения, но те са лесно приложими и към жилищни сгради.

 

Независимо от ситуацията, в която се намирате, нашият ключар и автоключар от Поморие ще използва всичките си знания, умения и опит, натрупани през годините, за да се справи с всякакъв вид заключващ механизъм- от най-нисък до най-висок клас- БЕЗ да нанесе щета върху вратата на апартамента, офиса или автомобила ви.

Свържете се с нас на телефон 0894 42 95 01 или 0898 50 44 78. Може да посетите нашето ключарско ателие в Поморие на ул. Софроний Врачански 1. За навигация до ателието натиснете тук  >>>> https://g.page/r/CQaKzG3HKQWtEAE